Brahim/Reiziger winnen overtuigend Assuria/DSB Rally 2012

De equipe Antoine Brahim/Piem Reiziger heeft bij de op zondag 29 juli gehouden Assuria/DSB Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) op overtuigende wijze de overwinning naar zich toegetrokken. Met 137 strafpunten minder dan John de Miranda en Diego Chin A Sen die op de tweede plaats eindigden bewezen zij hun klasse.

 

In het eerste traject werden zij nog bijgehouden door Adolf Brakke/Jane Harkisoen en Rina Kalloe/Anthony Gafur, maar door het laatste traject op het scherp van de snede te rijden konden zij uiteindelijk de overwinning opeisen.

In de A-klasse wonnen andermaal Ryan Harnandan en Ignaas Jimidar. Deze equipe gooit met reeds 3 overwinningen dit jaar hoge ogen naar het kampioenschap 2012 in hun klasse. Eerder wonnen zij de Avis/Sark Friyari- en de Precamp Midyear Rally. In de B-Klasse van de Assuria/DSB Rally zegevierden Rajiv Soeltaansingh en Vishay Hardwarsing terwijl in de Tourklasse Leo Koenraad en Johan Kastelen met de hoogste eer streken.

De Assuria/DSB rally (totaal 66 equipes) kenmerkte zich als een reglementaire rit door onze hoofdstad waarbij uiterste concentratie van de rijders werd vereist. De eerstvolgende rally van de SARK wordt de Sol Go Further Adventure Rally die op 6 en 7 oktober wordt verreden. Deze rally gaat als vanouds door open savannegebied en duurt zo’n 18 uur.

Piem Reiziger neemt de felicitaties in ontvangst van Martin Loor, CFO van de DSB.
Rechts Antoine Brahim, op de achtergrond Robert Hahn van het uitzetteam.

 

Winnaars A-Klasse: Ryan Harnandan (links) en  Ignaas Jimidar

 

Winnaars B-Klasse: Vishay Hardwarsing

 

John de Miranda en Diego Chin A Sen (uiterst rechts), winnaars 2e plaats

 

Antoine Brahim (voorzitter SARK) overhandigt het certificaat van waardering aan Stephen Smit (CEO Assuria NV).

------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------