2011
Uitslag Senso End of the year Rally 2011

FIRM/SENSO TEAM WINT SENSO END-OF-THE-YEAR RALLY

 

Dave Boetius en Robert Hahn die deel uit maken van het door Firm en Senso gesponsorde rallyteam hebben de Senso End-of-the-Year Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) op hun naam geschreven. Met slechts 5 strafpunten meer eindigden Jane Harkisoen en Adolf Brakke op de tweede plaats gevolgd door Vinoj Sewberath Misser en Rakesh Gangaram Panday die na lange tijd weer een plaatsje in de top-5 wisten te bemachtigen.
Deze rally waaraan ruim 80 equipes hebben deelgenomen is traditioneel de afsluiting van het jaar van de Sark. Gebruikelijk tijdens dit evenement is de owru-yari-wasi die de deelnemers ergens op hun route krijgen en de kerstman die voor een presentje zorgt.
 
Opening Sark Klubgebouw

Sark neemt klubgebouw in gebruik

De Sark heeft haar klubgebouw officieel in gebruik genomen. Daarmee is volgens voorzitter Antoine Brahim één van de doelen die de organisatie zich aan het begin van het jaar gesteld had -het hebben van een eigen klubgebouw- gerealiseerd.
Brahim tijdens zijn toespraak: “We begonnen ooit een kamer aan de Kwattaweg, maar al gauw ontstond de drang voor een eigen plek.
We hadden een eigen ruimte nodig voor het werk, gezelligheid en teambuilding. Het is jullie klubgebouw, wees er dus zuinig op!”
Het nieuwe klubgebouw aan de Kochstraat 5 biedt niet alleen ruimte aan het bestuur om er te vergaderen maar ook aan uitzetteams en de diverse commissies. Voorts zullen er ook instructielessen en discussieavonden worden gehouden. Deze plek leent zich ook uitstekend voor de finish en/of de uitslag van (stads)rally’s.

Foto’s:


Floris Eliazer onthult het naambord van het Sark klubgebouw.

 
STAATSOLIE Diesel Savanne Rally 2011 Uitslag
 
PONICA TEAM WINT SOL ADVENTURE RALLY
Anthony Gafur en Rina Anthony, winnaaers SOL Adventure rally 2011 Het Ponica team bestaande uit Rina Kalloe en Anthony Gafur is de grote winnaar geworden van de SOL Adventure Rally 2011. Het is de eerste overwinning ooit van Rina en Anthony die zich nu hebben weten te nestelen in het select groepje ‘super-cracks’ van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK). Op de 2e plaats van deze ruim 18 uur durende rally eindigden zeer verdienstelijk Armand de Gama en Ashwin Tahal die nipt wisten te winnen van Wilco Zijlmans en Harold Schenker die, eveneens zeer verdiend, op de 3e plaats neerstreken.
In de A-klasse eindigen Jean-Paul Gooswit en Patrick de Vries als eersten terwijl in de B- en Toerklasse resp. Miguel Themen/Vanity Soemoredjo en Viresh Jagroe/Roche Sohawan met de hoogste eer gingen strijken.
 
Assuria Team wint Assuria/DSB Rally
Het Assuria-team bestaande uit Diego Chin A Sen en Jane Harkisoen is de grote winnaar geworden van de Assuria/DSB Rally die op zondag 31 juli werd verreden. De overwinning kreeg extra glans doordat zij als gelegenheidsequipe met ruime voorsprong op de rest van het veld wisten te winnen. Met 219 strafpunten meer eindigden eindigden Santosh Raghoenandan en Ashwien Poetoe op de tweede plaats gevolgd door Vinoj Sewbarath Misser en Rakesh Gangaram Panday die als derden de eindstreep haalden.

 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2