Kersten Motors team wint Precamp Rally

 

Kersten Motors team wint Precamp Rally Het rallyteam van Kersten Motors bestaande uit Antoine Brahim en Piem Reiziger heeft weer een rally op zijn naam geschreven door op zondag 6 juni met ruime voorsprong als eerste te eindigen bij de Precamp Midyear Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK). Als tweede eindigde zeer verrassend de gelegenheidsequipe Rudi Westerborg/Derrick Landbrug terwijl Vinoj Sewbarath Misser en Rakesh Gangaram Panday op een zeer verdienstelijke derde plaats neerstreken.

 

Didi Tarnadi en Jerry Tammenga Steven Dinmohammed en Diana Chan Jon Chu


In de A-klasse waren Didi Tarnadi en Jerry Tammenga weer de winnaars evenals de winnaars van de B-klasse Steven Dinmohammed en Diana Chan Jon Chu, beide equipes back-to-back winners in hun klasse.
De Precamp Midyear Rally was qua karakter nieuw in zijn soort omdat zowel de start en de finish niet in de stad waren. Na de start bij het Precamp complex nabij Lelydorp werden de rijders door de aangrenzende polders van dit plaatsje gestuurd. De route liep voornamelijk over de vele asfaltwegen die deze gebieden nu rijk zijn. Na een tussenstop te Domburg vervolgde de rally-karavaan zijn route naar Onverdacht waarna via de Meursweg en de Indira Gandhiweg waar de uitzetters een toch wel pittige luchtfotopuntenrit hadden uitgezet weer gefinisht werd te Precamp.
De Precamp Midyear Rally kenmerkte zich als een vrijwel foutloos uitgezette rally die zeer gevarieerd en onderhoudend was. De rijders konden genieten van de landelijke weggetjes die dit zeer talrijk zijn in dit gebied dat doorgaans alleen bij de grote rally’s in de nacht wordt gebruikt.