2010
RALLY ON REGARDLESS

Op zondag 28 november werd er in Trinidad een rally verreden die speciaal werd opgedragen aan de overleden Ralphy Ramdeo. Deze rallyrijder die als SARK-ambassador voor Trinidad & Tobago was aangesteld overleed vrij plotseling na de uitslag van de savanne rally 2009. Het evenement van zondag vond plaats in het heuvelachtige Couva (ten zuiden van Trinidad) waar hij vandaan kwam.

 
OZON TEAM WINT 34e STAATSOLIE DIESEL SAVANNE RALLY 2010
erry Pocorni en Diego Chin A Sen Het Ozon-team bestaande uit Jerry Pocorni en Diego Chin A Sen hebben de meest prestigieuze rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) op hun naam geschreven. Door vrijwel op alle 9 trajecten vrij constant te rijden waarbij zij vooral bij de avondritten met kop en schouders boven de rest uitstaken, zagen zij uiteindelijk kans met de overwinning ervandoor te gaan. Op de 2e plaats van deze Staatsolie Diesel Savanne Rally (SDSR) eindigden Dave Boetius/Robert Hahn gevolgd door Rino Tjin Wong Joe/Huo Ching Yang. Beide equipes behoren tot de nieuwe generatie rallyrijders die met deze klasseringen de oude getrouwen het nakijken gaven.

 

 

 
OLIVER SMITH EN GWENDOLYN EMANUELS WINNEN SENSO END-OF-THE-YEAR RALLY

Het is Oliver Smith gelukt om ook bij de Senso End-Of-The-Year Rally zijn stempel te drukken door met zus Gwendolyn dit evenement te winnen. Eerder dit jaar won hij met Guido Koorndijk de Assuria/DSB en de SOL Adventure Rally. Zijn laatste overwinning kreeg meer glans doordat hij zonder geavanceerde rally-apparatuur toch nog met de zege naar huis kon gaan.

 
FIRM ENGINEERING TEAM WINT SOL ADVENTURE RALLY

Het Firm Engineering team
De winnaars van de SOL Adventure Rally met links   Oliver Smith, midden Henk Loor (vertegenwoordiger    SOL Suriname NV) en Guido Koorndijk.

Het Firm Engineering team bestaande uit Oliver Smith en Guido Koorndijk is voor de tweede achtereenvolgende keer winnaar geworden van een door de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) georganiseerd evenement. Zij wonnen de SOL Adventure Rally die het afgelopen weekeinde van start ging. In augustus wonnen zij ook al de Assuria/DSB Rally. Als tweede eindigden het Staatsolie Diesel team bestaande uit Jane Harkisoen en Rudolf Elias terwijl het Digicel team met Diego Chin A Sen en Adolf Brakke als derde finishte. In de A-klasse waren Didi Tarnadi en Jerry Tammenga de absolute winnaars. Eveneens met veel machtsvertoon gingen Steven Dinmohammed en Diana Chan Jon Chu in de B-klasse met de overwinning er vandoor.
 
Firm gelegenheidsequipe wint assuriadsb-rally
WINNAARS_HOOFDKLASSE

Welgeteld 4 gelegenheidsequipes eindigden binnen de top-5 van de Assuria/DSB Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) die afgelopen zondag werd verreden. Winnaar werd het Firm Engineering team bestaande uit Oliver Smit en Guido Koorndijk dat met kop en schouder boven de rest uitstak. Op de tweede en derde plaats eindigden eveneens twee gelegenheidsequipes bestaande uit resp. Adolf Brakke/Willem van der Jagt en Rudolf Elias/Jane Harkisoen. Ro Emanuels en Rudi Westerborg die het steeds beter gaan doen streken neer op een vierde plaats, gevolgd door Radj Persad en Winston Ramautarsing die voor de eerste keer samen reden.

 

 
Kersten Motors team wint Precamp Rally

 

Kersten Motors team wint Precamp Rally Het rallyteam van Kersten Motors bestaande uit Antoine Brahim en Piem Reiziger heeft weer een rally op zijn naam geschreven door op zondag 6 juni met ruime voorsprong als eerste te eindigen bij de Precamp Midyear Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK). Als tweede eindigde zeer verrassend de gelegenheidsequipe Rudi Westerborg/Derrick Landbrug terwijl Vinoj Sewbarath Misser en Rakesh Gangaram Panday op een zeer verdienstelijke derde plaats neerstreken.
 
Holiday-Snacks Rotarysark fundraising family speurtocht
 
Team Haukes wint MAXXIS ECO CHALLENGE rally

Het Haukes team bestaande uit Dieter en Katia Debusschere heeft zeer verrassend de Maxxis Eco Challenge Rally van zaterdag 24 en zondag 25 april op zijn naam geschreven. Op de tweede plaats van dit door de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) georganiseerd evenement, eindigde het Basic One team dat gevormd wordt door Roy Liong A San en Ildemar Fakkel. Stephen Smit en Ronny Blufpand scoorden hun ‘career high’ door op een verdienstelijke plaats te eindigen net achter het Kersten Motors team dat derde werd.

 

 
Jane Harkisoen gehuldigd in Hall of Shame

 

Jane Harkisoen gehuldigd in Hall of Shame Tijdens de uitslag van de Phagwa Rally is gebleken dat Jane Harkisoen 2 records van de SARK heeft verbroken. Het eerste record vestigde ze door met 6 verschillende rallypartners een rally te winnen: Lloyd Chin Kon Sung, Jerry Pocorni, Marcel Emanuels, Ildemar Fakkel, Adolf Brakke en Rudolf Elias.
Echter werd zij ook opgenomen in de “Hall of Shame” van de SARK. Zij heeft het namelijk ook klaargespeeld om bij het uitzetten van een rally met 3 verschillende partners voor minimaal 4 uur muurvast te zitten in de savanne.
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2