2009
Smith/Emanuels wint Avis/Sark Friyari rally

Na het vorig jaar steeds genoegen te moeten nemen met een tweede plaats is het Oliver Smith en Gwendolyn Emanuels eindelijk weer gelukt om een rally op hun naam te schrijven. Dit team dat reeds jaren rijdt voor Avis Rent a Car, kon zijn sponsor geen groter genoegen doen dan ook de door Avis gesponsorde rally te winnen. Op de tweede plaats eindigen Rudolf Elias en Kenneth Pickering die met slechts 3 tijdstrafpunten verschil de overwinning aan hun neus voorbij zagen gaan.

 
Fakkel/Brakke winnen Charefa Phagwa rally 2009

Adolf Brakke/Ildemar Fakkel

Het gelegenheidskoppel Adolf Brakke/Ildemar Fakkel zijn de trotse winnaars geworden van de op zondag 8 maart verreden Charefa Phagwa Rally van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK). Zij versloegen met minimaal verschil Diego Chin A Sen en Jerry Pocorni die ook als gelegenheidskoppel aan de start verschenen. Adolf Brakke won het vorig jaar deze rally maar toen met Lizbeth Jong Pian Ki die deze keer wegens drukte moest afzeggen.

 

 
Kersten Motors rallyteam wint weer

Het Kersten Motors rallyteam bestaande uit Antoine Brahim en Piem Reiziger is de winnaar geworden van de NiCoPa Rally 2009. Met slechts 1 meer gemiste controle eindigden de gebroeders Winston en Rudie Jessurun die na lange tijd weer in de top-3 van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) zijn neergestreken.

 
Sark - Rotary fundraising rally 2009

Holiday Snacks speurtocht groot succes


De start van de ruim 200 voertuigen bij het AK-stadion

De gezinsspeurtocht georganiseerd door de Rotary Club Paramaribo Central en de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) is weer in vele opzichten een groot succes geworden. Niet minder dan 210 equipes verschenen op zondagmorgen 31 mei aan de start bij het André Kamperveen stadion.

 
Team Brakke wint Maxxis rally

De gebroeders Orly en Adolf Brakke hebben kans gezien om de door de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) uitgeschreven Maxxis Rally van zondag 28 juni op hun naam te schrijven. Op de tweede plaats eindigden Oliver Smith en Gwendolyn Emanuels die zo langzamerhand patent hebben op deze klassering.

 
Avis team wint Assuria/DBS rally

Na het vorig jaar steeds op de tweede plaats geëindigd te zijn, lijkt 2009 het jaar van het Avis team te worden. Dit equipe dat bestaat uit Oliver Smith en Gwendolyn Emanuels wist na het winnen van de Avis-Sark Friyari Rally nu ook de Assuria/DSB Rally van zondag 2 augustus op haar naam te schrijven.