2007
Avis Sark Friyari Rally 2007 groot succes

De AVIS SARK Friyari rally, die daags na de jaardag van de SARK werd verreden, was  meteen een schot in de roos. Na de zeer goed bezochte introductielessen die de Surinaamse Auto Rally Klub organiseerde begin dit jaar, schreven er zich maar liefst 83 equipes in voor deze gezellige stadsrally, traditiegetrouw gesponsord door AVIS. De SARK mocht tijdens deze rally meteen ruim 30 nieuwe equipes verwelkomen in de beginnersklasse, veelal cursisten die de opgedane theoretische kennis gelijk in praktijk wilden brengen. Voor een groot deel van deze deelnemers werd de AVIS rally gelijk hun maidentrip, en na afloop waren de meeste deelnemers aangenaam verrast en was het commentaar bijzonder positief: “Volgende keer doen we zeker weer mee!”.

 
Surinaamse Auto Rally Klub - Phagwa rally 2007

De Surinaamse Auto Rally Klub organiseerde onlangs de Phagwa rally 2007. Deze rally had een bijzonder karakter, gezien het uitzetteam enkel uit bestuursleden van de SARK bestond. Ook mocht de SARK zich verheugen op financiële ondersteuning van HAUKES N.V., het transport- en grondverzetbedrijf dat al jaren garant staat voor zowel financiële, logistieke als organisatorische ondersteuning tijdens de savanne rallies.

 
Oliver Smit en Gwendolyn Emanuels winnen Ozon Nicopa Rally 2007

 

Oliver Smit en zus Gwendolyn Emanuels-Smit zijn de back-to-back Nicopa kampioenen van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK). Dit tweejaarlijks evenement werd gekenmerkt door een buitengewoon hoog deelnemersaantal en een nieuwe opzet van de route. In het verleden werd er na de start op het Brasaplein te Nw.Nickerie via Coronie en Saramacca in een ruk doorgereden naar de finish in Paramaribo.
 
Harkisoen/Brakke winnen Maxxis Rally 2007

 

Jane Harkisoen en A.W. Brakke hebben als gelegenheidskoppel weer bewezen dat zij met het winnen van de Maxxis Rally tot de absolute top van de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) behoren. Zij eindigden ruim voor de equipes Ro Emanuels/Rudi Westerborg en Antoine Brahim/Piem Reiziger die als tweede, respectievelijk derde, finishten. De Maxxis Rally bracht de deelnemers via de Weg naar Domburg en de Meursweg voor twee uurtjes in de open savannes rondom de Johan Adolf Pengel  luchthaven. Daar waren de weggetjes door de korte droogte voorafgaand aan de rally vrij goed berijdbaar zodat de sleepwagens die stand-by stonden niet in actie hoefden te komen.

 

 
Holiday Snacks Rotary / Sark Fun(d)raising family speurtocht 2007groot succes

 

De jaarlijkse op zondag jl. gehouden Holiday Snacks speurtocht georganiseerd door de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) en de Rotary Club Paramaribo Central is weer een enorm succes geworden. Er verschenen ruim 200 auto’s beplakt met door hun zelf vervaardigde startnummers aan de start bij het AK-stadion. Dit evenement dat een fundraising karakter draagt, bracht de vooral jeugdige deelnemers eerst naar de Paramaribo Zoo waar zij, na eerst een vrijwillige bijdrage gedaan te hebben, enkele opdrachten moesten uitvoeren.

 

 
De CHS Rally 2007

Download hier de komplete uitslag van de CHS Rally 2007

 
Radj Persad en Narpath Bissumbhar winnen TTRC 1000K Rally 2007

 

Deze jaarlijkse navigatie-rally startte op zaterdag om 10.00u bij Shopping Mall Grand Bazaar, zo’n 10 kilometer oostelijk van Port of Spain. De rit bestond zoals gewoonlijk uitsluitend uit bol-pijlopdrachten hier en daar afgewisseld met simpele routebeschrijvingsinstructies en voerde de deelnemers naar het zuidoosten van Trinidad. Dit jaar kozen de uitzetters voor meer terreinwerk en met onze 4WD’s scheurden wij door zeer bosrijk  en heuvelachtig gebied waarbij de route ons constant deed denken aan de Surinaamse boswegen maar dan vrijwel allemaal geasfalteerd.

 
Interwood Nickerie Rally 2007

 

Interwood autorally

Op zondag 22 juli is in het district Nickerie de Interwood autorally verreden in het district Nickerie. Deze rally is georganiseerd door de Surinaamse Auto Rally Club om deze tak van sport ook verder te gaan ontwikkelen in het westen van ons land. Aan de start verschenen twaalf enthousiaste equippes die vervolgens vier uren lang dwars door de straten van Nickerie hebben gereden om hun doel te bereiken. De Interwood auto rally eindigde op het complex van Mitra NV aan de Waterloostraat. Vermeld dient te worden dat Interwood een in Nickerie gevestigde onderneming als hoofdsponsor heeft opgetreden voor deze rally.

 

 
De Assuria DSB 2007 Rally

KLIK HIER voor de uitslag van de Assuria DSB 2007 Rally

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2