2005
Holiday Snacks speurtocht brengt 158 equipes op de been

 

Holiday Snacks Met een deelname van 158 equipes aan de op zondag gehouden Holiday Snacks Fundraising Speurtocht heeft de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) een record gevestigd. Nooit eerder deden zoveel deelnemers mee aan een activiteit van deze vereniging. De fundraising speurtocht die mede werd georganiseerd door de Rotary Club Paramaribo Central, had als thema “een reis door de wereld” en bracht de deelnemers langs diverse ambassades, consulaten en bankinstellingen waar zij de antwoorden konden vinden op de in het routeboek gestelde vragen.
 
Gebroeders Brakke winnen MAXXIS Rally 2005

 

Gebroeders Brakke winnen MAXXIS Rally Orly Brakke en A.W. Brakke hebben weer eens bewezen tot de sterkste rallyrijders in ons land te behoren. Tijdens de op zondag door de Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) georganiseerde Maxxis Rally eindigden zij met een verschil van slechts 9 tijdstrafpunten net voor Kwame van der Hilst en Cesar Fung A Foek die bezig zijn met een sterk rallyseizoen. Terug van weggeweest waren “old-timers” Frank Macdonald en Gerard Brunings die op een zeer verdienstelijke derde plaats eindigden.
 
Rallyteam DELTA weer Ongenaakbaar

 

Rallyteam DELTA
Met veel machtvertoon is het de gebroeders Brakke andermaal gelukt om een rally op hun naam te schrijven. Na eerder de Maxxis Rally gewonnen te hebben zag dit team, dat rijdt voor Delta Automotive, ook kans om ook bij de Assuria/DSB rally van zondag 14 augustus 2005 met de zege ervandoor te gaan. Met een verschil van meer dan 100 strafpunten lieten zij de concurrentie ver achter zich.
 
Ozon Team wint savanne rally 2005

 

Ozon Team Het is het Ozon-team bestaande uit  Antoine Brahim en  Piem Reiziger gelukt om de 5e Staatsolie Diesel Savanne Rally op hun naam te schrijven. Met iets minder dan 200 strafpuntenverschil waren zij de meerdere over de gebroeders Brakke en Lloyd Chin Kon Sung met Diego Chin A Sen die op de 2e, respectievelijk 3e plaats zijn geëindigd.
 
Senso End-of-the-year Rally 2005

 

 

Helmut Haukes en Frans van der Heyden De op zaterdagmiddag verreden Senso End-of-the-year Rally 2005 is gewonnen door het Kuldipsingh-team bestaande uit Mike Soogea en Winston Ramautarsing. Met 60 strafpunten verschil waren zij de meerdere van Kenneth Pickering en Rudolf Elias die goed op dreef waren en eindelijk een plaats binnen de top-3 wisten te bemachtigen.