Winnaars jaarklassement 2013

Chin Kon Sung en Harkisoen winnen jaarklassement 2013.

Beste Rallyvrienden,

Tijdens de Nieuwjaarsborrel op vrijdag 10 januari 2014 in ons clubgebouw, is bekend gemaakt dat Lloyd Chin Kon Sung en Jane Harkisoen het jaarklassement in de hoofdklasse hebben gewonnen.

“Dit was natuurlijk niet echt een verrassing, omdat we over het algemeen dit jaar vrij goed hebben gereden. Vooral de grote rally’s,” zegt Jane. “Wij kregen het wel even benauwd bij de tussenstand van de Savannerally toen wij op de zevende plaats stonden en Roy en Ildemar op nummer één,” vult Lloyd aan.

Hij was bang dat hij net niet genoeg punten had vergaard en zowel de eerste plaats van de Savanne Rally als de eerste plaats in het jaarklassement op zijn buik mocht schrijven. Omdat Lloyd en Jane de Savannerally zo verrassend hebben gewonnen, was de overwinning in het jaarklassement ook verzekerd. Roy Liong A San en Ildemar Fakkel eindigen op de tweede plaats en de derde plaats word bezet door Antoine Brahim en Piem Reiziger.

 

Overige uitslagen:

A-klasse: 1. Ryan Harnandan en Ignaas Jimidar, 2.Vernon Oostwijk en Ryan Abrahams, 3. Priscilla Hermelijn en Kelley Hermelijn, 4. Rajenderpersad Mohan en Shruti Kishoensingh en 5. Ruben Saouma en Deepak Chandnani.

Deze equipes zijn allemaal gepromoveerd naar de hoofdklasse.

B-klasse: 1. Nick Tjang A Sjin en Jurgen Tjan A Sjin, 2. Satish Goercharn en Viresh Goercharn, 3. Vincent Babel en Dino Cruden, 4. Ryan Benimadho en Hardwarsing Vishay, 5. Romario Dipopawiro en Ashley Fung-Loy, 6. Randhirhoemar Nanda en Ingvar Girdharie en 7. Don De Gama en Serina Tjien Fooh.

Deze equipes zijn allemaal gepromoveerd naar de A-klasse. En Rudi Westerborg en Ronald Emanuels zijn van de hoofdklasse gedegradeerd naar de A-klasse.