Uitslag OZON NICOPA 2013

Oliver Smith en zijn zuster Gwendolyn Emanuels-Smith, zijn de winnaars geworden van de Nicopa rally 2013, die het afgelopen weekend is verreden. In de Nickerie klasse streek het duo Aroen Goerdin en Lorenzo Ramcharan met de eer.

CIC mag als sponsor van deze rally terugzien op een zeer geslaagd evenement, evenals het district Nickerie dat om de twee jaar door de Surinaamse Autorally Klub als startpunt wordt gebruikt, voor een van de meest enerverende autorally’s op haar kalender. Het is overbodig te vermelden dat het district weer goede zaken heeft gedaan.

Vanaf de start, voor het commissariaat in Nickerie, was het duidelijk dat de uitzetters van deze rally hadden gekozen voor luchtige ritten waarin een flinke portie venijn was verwerkt. Een groot deel van de teams had daardoor het idee een sterke rally te rijden, totdat bij de finish in Paramaribo bleek, dat zij flink in de maling waren genomen.

Het district Nickerie was tijdens deze rally goed vertegenwoordigd door 12 equippes. Zij deden mee in een speciale klasse. Rally crack Aroen Goerdien en zijn partner Lorenzo Ramcharan, wisten deze keer nog te winnen, maar het is verwachtbaar dat bij de volgende Nicopa rally, de nieuwelingen uit het rijstdistrict hoge ogen zullen gooien. De SARK organiseert namelijk speciaal voor deze groep cursussen, om het niveau voor de beginnende rallyrijders uit het district te verhogen.

foto winnaars A-Klasse NICOPA

*Ryan Harnandan en Ignaas Jimidar winnaars in de A-KLASSE van de OZON NICOPA RALLY 2013


Download

 

Bekijk de ideale kaarten van de OZON NICOPA RALLY 2013: