Uitslag Ditra Phagwa Rally 2013

Bekijk hier de uitslag:

Klik hier voor het bekijken van de ideale kaarten.

Smith en Emanuels-Smith pakken Ditra Phagwa Rally 2013

Oliver Smith en Gwendolyn Emanuels-Smith, hebben de Ditra Phagwa Rally voor de tweede keer op hun naam geschreven. Dit bleek maandag tijdens de uitslag in het Clubhuis van de SARK. Het succesvol Rally koppel won met 21 punten verschil van Jane Harkisoen en Lloyd Chin kon Sun.

Ruben Souma en Deepak Chandnani werden winnaars in de A-klasse. “Wij vonden de rally niet al te gemakkelijk maar ook niet overdreven moeilijk. ‘Overall’ was het een leuke rally. Wij hadden wel protesten ingediend maar die zijn afgewezen. Dit was voor ons één van de minpunten van de rally. Op zich is dat geen probleem, omdat het hoort bij de rallysport. Bij elke rally zul je punten van discussie hebben, maar dat maakt het alleen maar interessanter. De uitzetters hebben echter heel goed werk verricht. Want bij een slecht uitgezette rally, raakt bijna iedereen zoek. Bij deze rally was dat het geval niet. Daarom kunnen we zeggen dat de uitzetters van de Ditra Phagwa Rally goed doordachte ritten bij elkaar hebben gebracht.”

Jammer genoeg zal dit koppel niet mee doen aan de NICOPA rally die op 20 en 21 april wordt verreden. “Jammer verzucht het duo maar wij waarschuwen de rest van het veld dat zij vaker onze namen zullen horen bij de uitslag”.

 


"Deepak Chandnani en Ruben Souma: Winnaars van de A-klasse van de Ditra Phagwa Rally 2013"